Met Fhreja om tafel voor een… Tuinontwerp Workshop

Met Fhreja om tafel voor een… Tuinontwerp Workshop
8 januari 2018 fhrejadeckers
Tuinontwerp workshop Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving 04

Afgelopen jaren heb ik al een groot aantal opdrachtgevers tijdens een Tuinontwerp Workshop mogen begeleiden tot een nieuwe tuin waar zij zich helemaal gelukkig in voelen. Hoe snel kan het gaan? Ik kom een dagdeel helpen met ontwerp, beplantingsadvies en de keuze van materialen… 3 weken later kan de tuin uitgevoerd zijn.

Zie hieronder een impressie van het verloop van de workshop.

Het eindresultaat van andere Tuinontwerp Workshops zijn onder andere de Achtertuin in Polynesische sfeer, de Speelse stadstuin en de Landelijke tuin.

De kosten hiervoor zijn €295,- inclusief btw exclusief reiskosten. Boven 15 km. vanaf Kerkdriel wordt er €0,75 per km. in rekening gebracht voor reiskosten- en reistijdvergoeding.

Wil je ook dit jaar nog met mij om tafel voor een Tuinontwerp Workshop? Maak dan nu een afspraak! Laat in dit contactformulier je gegevens achter en ik neem contact met je op!

Tuinontwerp workshop Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving 05
Tuinontwerp workshop Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving 06
Tuinontwerp workshop Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving 02
Tuinontwerp workshop Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving 03
Tuinontwerp workshop Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving 01

 

Regelmatig is het gewenst dat ik aanvullend bijvoorbeeld nog een uitgewerkt beplantingsplan maak, waarna de tuin echt helemaal uitgedacht is en aangelegd kan worden.

Waar nodig kunnen overige werkzaamheden ook worden uitgevoerd, te denken aan het uitwerken van een bijzonder element of uitvoeringsbegeleiding.