Visie

Het tot uitvoering brengen van de wensen van de opdrachtgever staat altijd voorop. Goed ontworpen ruimten ontstaan niet spontaan, ze vertellen een verhaal over de gebruikers en de historie van de plek. Ieder project zal als een maatpak bij de opdrachtgever aansluiten. Door de lijnvoering en stijl van binnen naar buiten door te trekken vormen gebouw en buitenruimte één geheel. Dit creëert rust en evenwicht en versterkt het ultieme thuisgevoel.

Thematisering

Ieder mens en iedere locatie is uniek, daarom krijgt ieder ontwerp een bijpassend thema om een zo duidelijk mogelijke sfeer en gebruik te creëren waarmee de beleving (samenspel van waarnemingen, gevoelens, gedachten en gedrag) en gezondheid (fysiek en mentaal) van mensen positief worden beïnvloed. Alle zintuigen zullen geprikkeld worden!

Hierdoor is ieder ontwerp van Fhreja uniek, maar beschikken de ontwerpen wel telkens over een duidelijke vormentaal. Door middel van thematische keuzes in verhardingsmaterialen, beplantingen en overige inrichtingselementen wordt de gewenste sfeer in de leefomgeving aangebracht.

Vormgeving

Vanwege een goed gevoel voor vormen, materialen en trends maakt Fhreja telkens een passend ontwerp. Het is belangrijk dat de inrichting past bij de tijdsgeest van nu, maar ook dat het duurzaam wordt ontworpen en aangelegd.

De ontwerpen van Fhreja worden gekenmerkt door duidelijke, vaak strakke lijnvoering, die verzacht wordt door een weelderige opvallende beplanting die wordt afgewisseld met rustpunten en enkele eyecatchers.

Fhreja vindt het van belang dat de opdrachtgever jarenlang kan genieten van het geleverde product, zowel qua tijdloze uitstraling als het degelijk verjaren van de gebruikte materialen.

Visie - fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving