Referenties

Graag vertel ik u alles over mijn werkzaamheden, ontwerpoplossingen en waarderingen. Liever laat ik mijn opdrachtgevers en de gebruikers aan het woord. Zij zijn immers de ervaringsdeskundigen. Hun meningen ziet u in de filmpjes hieronder.

TuinIdee aftermovie 2020 – Den Bosch (vanaf 0:18)

TuinIdee teaser 2020 – Den Bosch (vanaf 0:09)

TuinIdee aftermovie 2019 – Den Bosch (vanaf 0:23)

Zie naast Rob Verlinden en Ivo Putman mij in actie tijdens de Tuinontwerp Workshops die ik op TuinIdee 2019 heb verzorgd! Vanaf 0.23 zie je mij in beeld 🌸👱🏻‍♀️ (snel kijken, het is maar 3 seconden😀)

Vincent Binnenste Buiten – Appeltern (vanaf 5:20)

Curator Michel Lafaille geeft een diepgaande toelichting bij de Festivaltuin in de Tuinen Van Appeltern.

Vincent Binnenste Buiten – Appeltern op TV Gelderland

De tuin van Fhreja voor Vincent van Gogh in het nieuws op Omroep Gelderland 19 april 2015

Ontmoetingstuin – Ammerzoden

Een voorbeeldproject van maatschappelijk meedoen voor de gemeente Maasdriel. Ik ondersteun dit vrijwilligersinitiatief met ontwerp-, proces-, en uitvoeringsbegeleiding.

Ontspanning na Inspanning – Appeltern

Ontspanning na Inspanning is de naam van de Festivaltuin in de Tuinen van Appeltern die in 2013 is gemaakt en bekroont met 3 Gouden Potloden. De uitdaging van ‘Ontspanning na inspanning’ is te laten zien wat je in je eigen tuin kan doen om gezond te blijven! Ieder mens is anders, de ene persoon heeft meer baat bij inspanning, de ander meer bij ontspanning. Daarom heeft deze tuin twee delen. De linkerkant biedt de mogelijkheid om je in te spannen, met aangename lichaamsbeweging en vetverbranding als gevolg. Aan de rechterkant kan je ontspannen voor een lagere hartslag en bloeddruk en vermindering van stress.

Ontspanning na Inspanning – Appeltern

Hoe bezoekers de Festivaltuin in de Tuinen Van Appeltern met thema Groen en Gezondheid ervaren is in dit filmpje erg mooi te zien

Ontspanning na Inspanning – Appeltern (vanaf 4:50)

Curator Michel Lafaille geeft een diepgaande toelichting bij de Festivaltuin in de Tuinen Van Appeltern.