Wat kost een tuin?

Wat kost een tuin?
1 februari 2022 fhrejadeckers
Blog Wat kost een tuin - Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving 01
‘Wat kost een tuin?’ Ik werkte mee aan het zogenoemde artikel geschreven door DailyGreenspiration gepubliceerd in het januari/februari nummer van Tuinseizoen en in het magazine Tuinontwerp 2022.
Regelmatig zijn de wensen groter dan de portemonnee, van dat moment, want ik ben van mening dat als je iets graag wilt je er budget voor over hebt. Als het niet nu is, dan wel later. Hoe kom je toch tot het hoogst haalbare resultaat om te kunnen genieten van jouw droomtuin?
Het begint met een goed ontwerp, daar heb je gewoon een goede architect voor nodig. Mijn quote springt er dan ook wel uit:
Klopt toch?!
Geld is geen gemakkelijk onderwerp om over te communiceren, maar in dit artikel leg ik samen met collega Nienke zo goed als mogelijk uit wat de kostenonderdelen van het realiseren van een nieuwe tuin zijn, geef ik inzicht in prijzen en aanvullende bespaartips. Lees het hele artikel hier.
Blog Wat kost een tuin - Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving 00
Blog Wat kost een tuin - Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving 04
Blog Wat kost een tuin - Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving 03
Blog Wat kost een tuin - Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving 05
Omdat deze verduidelijkende foto’s helaas niet bij het artikel geplaatst zijn, laat ik ze je hier alsnog zien, want wat een verschil kan dit uitmaken!
Vind jij het ook waardevol om te weten wat jouw nieuwe tuin kost? Ik ga graag met je verder in gesprek.