3 maanden op rij een tuin gepubliceerd!

3 maanden op rij een tuin gepubliceerd!
26 mei 2021 fhrejadeckers

Mijn ontwerpen zijn nooit hetzelfde, evengoed beginnen mensen mijn stijl te herkennen. Gewaardeerd werd mijn werk blijkbaar al, ook zo door de makers van de diverse Tuinmagazines. Met trots kan ik met je delen dat 3 maanden op rij mijn tuinen aan het grote publiek zijn/worden getoond 😊 In april verscheen de ‘Tuin in Polynesische sfeer’ te Rosmalen in Tuinen.nl, in mei verscheen de ‘Dijk van een tuin’ te Rossum in de special Tuinontwerp en in juni verscheen de ‘Gezinstuin’ te Den Bosch in TuinSeizoen!  🍀🍀🍀

Het zijn tuinen waarin men zich goed voelt; mijn uitgangspunt in ieder project. Daarbij leg ik ook altijd de lat lekker hoog om voor iedereen de beste tuin te realiseren. Daarnaast zorgt het spontane contact met de opdrachtgevers ervoor dat ik telkens met liefde en volle overgave mijn creativiteit kan laten vloeien. De foto’s die je ziet in mijn portfolio maak ik ook telkens zelf, de tuineigenaren vertrouwen mij toe om hen en de tuin vast te leggen zoals ze zijn. Dat waardeer ik enorm. Het ontspannen gevoel spat er van af, al zeg ik het zelf.

Heb ik voor jou ook een tuin ontworpen en is deze nu zó mooi dat ik welkom ben om foto’s te komen maken? Laat het me dan weten! Ik kom graag een kijkje nemen en wie weet verschijnt jouw tuin ook wel in zo’n mooi Tuinmagazine!

De edities van Tuinontwerp en TuinSeizoen liggen nu in de winkels en zijn verkrijgbaar via www.vipwinkel.nl waar Tuinen.nl ook online te bestellen is. Of bekijk alle foto’s in mijn Portfolio.