2 Tuinen van Fhreja in glossy Tuinmagazines gepubliceerd

2 Tuinen van Fhreja in glossy Tuinmagazines gepubliceerd
7 maart 2020 fhrejadeckers

In maart 2020 zijn 2 door mij ontworpen en gerealiseerde tuinen in prachtige glossy Tuinmagazines gepubliceerd. Ik ben uitermate trots dat mijn werk én foto’s in de smaak vallen om aan het grote publiek te tonen.

De tuin met Polynesische sfeer gelegen in Rosmalen is met een mooi interview opgenomen in het maartnummer van Tuinseizoen. Zelfs de Volkskrant heeft stukjes uit het interview overgenomen, hoe leuk is dat?! Zie de Volkskrant van donderdag 5 maart op pagina V2, of klik hier voor het online artikel.

PS Welk effect blauw-paars op je gemoedstoestand geeft, vertel ik niet omdat dat niet van toepassing was op de Polynesische tuin 😉

 

De Speelse Stadstuin gelegen in Leerdam is opgenomen in de Special ‘Tuinontwerp’ van Tuinseizoen. Beide bladen liggen nu in de winkels, een goede reden dus om deze aan te schaffen of de artikelen online te lezen via mijn website, open hier de pdf’s.

Uiteraard kun je nog meer van de tuinen bekijken in mijn portfolio: klik hier voor de tuin met Polynesische sfeer en hier voor de Speelse Stadstuin.

 

Wil je meer over deze mooie magazines weten, kijk dan op Tuinseizoen. Wil je een uitgave online bestellen, kijk dan op VIPwinkel.