We gaan door…

We gaan door…
18 maart 2020 fhrejadeckers

Wat is het een bizar voorjaar. Dan denk je dat je lekker bezig bent, eindelijk wordt het beter weer en dan grijpt de corona-crisis zo heftig in dat je al je processen om moet gooien.
Ik moet echt even schakelen. Maar we hebben in de Bommelerwaard al vaker met een grote ‘pas op de plaats’ te maken gehad: de evacuatie vanwege dreigende overstroming in 1995 en later de dagenlange stroomstoring door de helikopter in de hoogspanningsmast in 2007, dus het aanpassen aan de situatie moet deze keer ook lukken.

Gelukkig ondersteun ik gemeente Uden, nu op afstand, met het ontwerpen van de Openbare Ruimte aldaar. Daar is nog wel wat werk te doen…
Deze week ga ik onderzoeken of ik mijn Workshops en Tuinconsults online via bijvoorbeeld Skype kan geven. Het stond al op mijn ‘ooit-te-doen-lijstje’, maar nu dus een goede reden om dat juist nú in te gaan voeren. Wil je binnenkort dus tuinadvies? Dan ben ik bereid je ook van afstand van dienst te zijn om de plek, waar je waarschijnlijk je de komende tijd veel zal begeven, écht naar je zin te maken.

Daarom dit nieuwsbericht, want mijn werk gaat ook gewoon door…
Pas goed op elkaar, op jezelf en geniet van je tuin!