Met nieuwsgierigheid op naar 2021

Met nieuwsgierigheid op naar 2021
24 december 2020 fhrejadeckers

Het jaar 2020 zal de boeken in gaan als een jaar van veel veranderingen… Het was even wennen, aanpassen, niet altijd leuk, maar we hebben ons er doorheen geslagen;

  • Geannuleerde evenementen: NLdoet in Ontmoetingstuin Ammerzoden, Plantjesactie in Uden, aanplant Levensbomenbos Uden en niet te vergeten onze peuter weken thuis (samen met werk helaas lastig te combineren).
  • Aangepaste bijeenkomsten: Tuinontwerp Workshops via Skype, uren vergaderen via Zoom, tuinontwerp cursus in verkleinde groep, koorrepetities (ja, ik zing 🙂 op onderlinge afstand en later alsnog via Zoom, fotobesprekingen via Zoom (zo konden we met de fotoclub toch voortgang houden) en tijdsblokken reserveren in het vakantiepark aan zee (waar we toch nog in juni een weekje hebben genoten).
  • Testen, gelukkig voor mij en mijn omgeving steeds negatief (dus een goede uitslag;-). Mijn gedachten gaan uit naar diegenen die minder gunstig troffen.

Als ik dit zo opsom ben ik dankbaar voor iedereen die er voor gezorgd heeft dat we toch in contact blijven met elkaar en er samen het beste van hebben gemaakt.

Wat zal 2021 ons gaan brengen? Hopelijk zal de onzekere tijd en het steeds bewust moeten zijn op je omgeving en hygiëne snel weer als normaal worden, zodat we onze bewegingsvrijheid weer terug krijgen. Gelukkig is er de tuin, een plek waar vele mensen het afgelopen jaar dankbaar van hebben genoten en elkaar op afstand hebben ontmoet.

In eerste opzicht zal het nieuwe jaar voor mij niet veel veranderen, de eerste Tuinontwerp Workshops en projecten zijn weer ingepland, de projecten voor gemeente Uden lopen door… en er is nog meer moois op komst!

Ik wens je fijne Feestdagen, een als normaal en bovendien gezond 2021! Bedankt voor het vertrouwen. Geniet van de tuin en het buitenzijn samen met je dierbaren!