Fhreja is aanwezig tijdens Ladies Night 2019

Fhreja is aanwezig tijdens Ladies Night 2019
26 september 2019 fhrejadeckers
Fhreja Ontwerpbureau Groene Leefomgeving op Ladies Night 24 oktober 2019 de Kreek Kerkdriel

Fhreja – Ontwerpbureau Groene Leefomgeving is donderdag 24 oktober met Tuinontwerp Workshops en een informatiekraam aanwezig tijdens de Ladies Night 2019 in de Kreek in Kerkdriel.

  • In de informatiekraam zal hoofdzakelijk Leon de bezoek(st-)ers gerealiseerd werk laten zien en vertellen over de werkwijze en mogelijkheden die Fhreja biedt om van je tuin een paradijsje te maken.
  • Fhreja zal om 20.00 en 21.00 uur Tuinontwerp Workshops houden, waarin jezelf onder deskundige begeleiding aan de slag kan om je eigen droomtuin te ontwerpen. Hoe gezellig is dat om samen met je vriendinnen te doen?! Schrijf je nu al in voor maar €10,- per persoon door een mail te sturen naar mail@fhreja.nl want Vol=Vol! Je leert wat de belangrijkste uitgangspunten zijn én bepaalt welk type tuin bij je past. Daarna maken we samen het tuinontwerp en bespreken we een indicatie van materialen en beplantingen. Een kaveltekening met woningindeling op schaal (bijvoorbeeld 1:100 of 1:50) en enkele foto’s per tuin zorgen dat je goed van start kan gaan. DOE JE OOK MEE?! De Workshops duren +/- 45 minuten en zijn toegankelijk voor maximaal 10 personen per keer.

Uiteraard hebben we ook weer een leuke winactie, dus kom zeker langs!

Entreekaartjes zijn te verkrijgen via het ticketkantoor.