Cursus Tuinontwerp

Cursus Tuinontwerp
29 juli 2020 fhrejadeckers

Wil je leren hoe ik tuinen ontwerp? Wil je ook genieten van een eigen bloementuin, maar weet je niet waar te beginnen? Volg dan mijn korte cursus en ga zelf aan de slag met je tuin! Ik vind het leuk mijn kennis over te dragen en je te helpen om de ultieme tuinbeleving te creëren en te ervaren!

In deze cursus maak je in twee avonden een eigen tuinontwerp, waarin je sfeer bepaalt en daarbij passende beplanting kiest. Ik zal je stapsgewijs leren een tuinontwerp te maken en laat je zien op welke manier je een beplantingsplan opbouwt. Je gaat naar huis met een plan waarin het plaatje gaat leven en je een eigen bloementuin kan gaan maken! In deze cursus zal er vanwege de nabije te ontwikkelen vlindertuin speciale aandacht zijn voor beplantingen.

Tips Neem een kaveltekening met woningindeling op schaal (bijv. 1:100) en enkele foto’s mee om goed van start te kunnen. Dit is handig maar niet noodzakelijk om mee te kunnen doen aan de cursus.

Facts De cursus zal op 2 avonden worden gegeven, woensdag 2 september en woensdag 9 september van 20.00 tot 21.30 uur. In de prachtige bibliotheek van het gebouw Zinder, Rechtbankstraat 3 in Tiel.

Aanmelden Deelname kost € 30,- per persoon voor de gehele cursus, tekenmateriaal en naslagwerk. Aanmelden kan vanaf nu, via deze link! Er is ruimte voor maximaal 10 personen, dus wees er snel bij!

Aan uw gezondheid met betrekking tot het corona-virus wordt gedacht. Mochten de gezondheidsrichtlijnen worden aangescherpt zal de cursus op een later moment gegeven worden.