Alweer een winnaar!

Alweer een winnaar!
16 maart 2020 fhrejadeckers

Het blijft leuk om af en toe een mooie prijs weg te geven. Tijdens TuinIdee 2020 konden bezoekers van mijn stand en deelnemers aan de Tuinontwerp Workshops zich ter plekke inschrijven. Ongeveer 200 mensen hebben dat gedaan, fantastisch!

En nu is het zover! De winnaar van de Tuinontwerp Workshop aan huis ter waarde van €242,- is bekend. Bekijk hier het filmpje van de trekking. Ik werd zelf tijdens het filmen er gewoon zenuwachtig van! Waar mag ik deze keer weer naar toe? Peer in België, Almere, Rotterdam of toch regio Den Bosch?

Tromgeroffel!!! Uit de papieren bloem heb ik Paul Kanters uit Uden getrokken. Ondertussen hebben we contact gehad. Hij is enorm blij, want bij hun nieuwbouwhuis kunnen ze wel een functionele én mooie tuin gebruiken. Wie wil dat nu niet? Ik moest lachen toen ik de winnaar zag omdat ik sinds dit jaar ook gemeente Uden ondersteun met het ontwerpen van de Openbare Ruimte aldaar. Hoe toevallig is het dan dat ik precies nu ook een tuin binnen dezelfde gemeente mag ontwerpen?!

Hopelijk laat de momenteel heersende corona-crisis de afspraak niet in de soep lopen. Deze week ga ik onderzoeken of ik mijn Workshops en Tuinconsults online via bijvoorbeeld Skype kan geven. Het zat al in mijn ‘ooit-te-doen-lijstje’, maar nu dus een goede reden om dat juist nu in te gaan voeren. Wil je binnenkort dus tuinadvies? Dan ben ik bereid je ook van afstand van dienst te zijn om de plek, waar je waarschijnlijk je de komende tijd veel zal begeven, écht naar je zin te maken.