Liefdevolle feestdagen en een vreugdevol 2022

Liefdevolle feestdagen en een vreugdevol 2022
22 december 2021 fhrejadeckers
Gelukkig Nieuwjaar - Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving

Alweer bijna een jaar voorbij! Ik wens je hierbij mooie liefdevolle feestdagen en een gelukkig, vreugdevol en vooral gezond 2022!

Ik ben enorm dankbaar voor alle mooie Tuinontwerp Workshops die ik heb mogen houden met tuinliefhebbers, de projecten waarbinnen ik met mijn thematische benadering en plantenkennis fijne plekken heb kunnen maken; in de openbare ruimte van Uden maar ook in tuinen door het hele land. De mensen maken het, dat ik zo van mij vak hou!

Tuinvooruitzichten
Als ik vooruit kijk in 2022 dan loopt mijn werk mooi door met Tuinontwerp Workshops op woensdagen. Wacht niet te lang met het maken van een afspraak want de eerste weken zitten al vol. Mijn Tuinontwerp Cursus is ook al weer in de agenda gezet voor 3 zaterdagen vanaf 26 maart. Omdat mijn tijd beperkt is en ik enorm veel kennis kan delen overweeg ik om mijn cursus online te ontwikkelen. Omdat dit natuurlijk enige voeten in aarde heeft hoor ik graag of je hierin interesse hebt, dan ga ik er energie in steken om er weer iets moois van te maken.

Begin volgend jaar verschijnt in het blad ‘TuinSeizoen’ een artikel waaraan ik heb meegewerkt over de kosten van een tuin; ontwerpkosten, maar ook aanlegkosten en budgettips. Het belooft een verhelderend en inspirerend artikel te zijn.
Daarnaast rond ik enkele tuinontwerpen af om in het voorjaar de aanleg in te gaan. Ik kan niet wachten, want dit worden wederom weer gave tuinen! En waar ruimte is voor mooi werk…

Persoonlijke update
Het was weer een vreemd jaar als we zo terugkijken. Een jaar waarin veel is gebeurd, privé staat natuurlijk bovenaan dat ik voor de tweede keer moeder ben geworden, veel mensen hebben me niet eens zwanger gezien vanwege de corona lockdowns, maar ik kan je vertellen; Gideon groeit als kool! Mijn middagen spendeer ik met Fabiënne (Gideon is dan nog bij de opvang), dat is voor mij een pauzemoment op de dag en zorgt ervoor dat ik mijn werk efficiënt inricht. Daarnaast zijn we ons nieuwe huis aan het verbouwen met stapsgewijs weer een kamer die is afgerond… hopelijk eind 2022 zo goed als af, om dan weer verder te gaan met de tuin… Het zijn wel, wat men zegt; tropenjaren, maar ik heb de kracht om alles in balans te houden en de rust te bewaren 🙂 Als je me een beetje kent, zul je dit wel kunnen beamen.