Gratis tuinadvies op Nationale Tuinontwerpdag

Gratis tuinadvies op Nationale Tuinontwerpdag
9 juni 2015 fhrejadeckers
Tuinontwerpdag2015 - Fhreja - Ontwerpbureau Groene Leefomgeving

Op vrijdag 19 juni zal Fhreja – Ontwerpbureau Groene Leefomgeving meewerken aan de Nationale Tuinontwerpdag. Het doel van de Tuinontwerpdag is u enthousiast maken voor tuinarchitectuur en de meerwaarde van het inschakelen van een tuinarchitect te laten zien.

In 48 steden en dorpen verspreid over Nederland zetten openbare bibliotheken en lokale architectuurcentra de deuren open voor een advies over het ontwerp van de tuin. In CultuurSpoor Best kunt u van 14.00 uur tot 18.00 uur van Fhreja gratis persoonlijk advies krijgen over de inrichting van de tuin. U kunt vragen stellen over tuinarchitectuur in het algemeen, maar ook over uw eigen tuin. Alles kan ter sprake komen: ontwerp, kosten, keuze van een hovenier en beplantingsmogelijkheden. Verwacht overigens niet dat u met een kant en klaar ontwerp naar huis gaat. Een tuin ontwerpen is vakmanschap en vergt veel meer tijd dan een kort adviesgesprek. U wordt echter wel op weg geholpen met wat eerste ideeën en schetsen.

Tussendoor zal Fhreja nog een presentatie geven over haar laatste projecten.

Als u gebruik wilt maken van dit gratis tuinadvies, kunt u zich vooraf inschrijven via een mail naar info@cultuurspoorbest.nl of door te bellen naar 0499-372609. In overleg wordt dan bepaald hoe laat u voor een adviesgesprek kunt komen. Wees er snel bij want vol=vol.